עוגת גבינה וחלווה / אורלי

    עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה וחלווה / אורלי
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לשכבת הפירורים:
    • 200 גרם ביסקוויטים שבורים דק דק
    • 100 גר' חמאה
    • 50 גר' חלבה
    החומרים לשכבת הגבינה:
    • 225 גר' גבינת שמנת
    • 500 גר' גבינה לבנה
    • 1/2 שקית פודינג וניל עלית
    • 1 כוס סוכר
    • 4 ביצים
    • 100 גר' חלבה מפוררת
    • 2 גביעים שמנת חמוצה
    החומרים לציפוי:
    • 100 גר' שוקולד לבן
    • 100 גר' חלבה מפוררת
    • קופסת שמנת מתוקה להקצפה

    אופן ההכנה:
    • מתחילים עם הציפוי: מכניסים לסיר חצי מכמות השמנת המתוקה לחמם ולא להרתיח
    • מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את החלבה והשוקולד הלבן, מכניסים למקרר למשך 4 שעות.
    • לשכבת הפירורים ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם שברי הפתי בר והחלבה לתערובת אחידה
    • מהדקים לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא למשך עשר דקות.
    • לשכבת הגבינה מערבבים את הסוכר, הגבינות והשמנת החמוצה. טורפים קלות את הביצים
    • מקפלים לתערובת הגבינות, מוסיפים את החלבה בתנועות קיפול.
    • מוציאים את בסיס העוגה מהמקפיא ומוזגים מעליו את הגבינות.
    • מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך שעה ורבע, מוציאים ומחכים שיתקרר.
    • מוציאים את הציפוי ששמרנו במקרר ומוסיפים את השמנת שנותרה,
    • מקציפים במהירות גבוהה.
    • מזלפים על כל העוגה "נשיקות" קצפת.
    • מעטרים בפרורי חלבה.



    0 תגובות